Active Training Partner


Welcome…..
For all English-speaking visitors, I welcome you to my Swedish page. The text on the site is in Swedish but please look around, there are many pictures and inspiration from competitions and other things I do in Sweden.

Fr.o.m 2018 inleder jag ett samarbete med Active Training Partner, en träningscommunity med hemvist i Guardamar/Spanien. Tillsammans med min bror Patrik Andersson, kampsportsguru och innehavare av svart bälte i Brasiliansk Jiu-Jitsu, Vitaly physiotherapist, yogainstruktör och massör samt mig själv kommer vi att erbjuda all tänkbar träning på plats i solsäkra Spanien. Vi har alla möjligheter att hjälpa till med anpassade träningsläger där vi skräddarsyr er vistelse i Guardamar. Jag kommer att lägga upp mina löpevent här på runningheller.com, facebook men är du nyfiken på vad mina kollegor har att erbjuda kan du gå in på activetrainingpartner och kika runt.


 

 

 

 

Ett svar till “Active Training Partner

  1. Jessica Carlsson

    Polar Flow Sync – jag är såå sugen på att börja följa mina idrottsliga resultat . Jag satsar på min hälsa till 100 % och detta armband skulle verkligen göra det mer möjligt att följa hur jag mår hur jag utvecklas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s