Nedräkning

Ikväll blev det en trevlig runda på 10k med Pierre. Med perfekt väder för löpning njöt vi stort och längtade till Spanien. Pierre kommer att slå följe och vi springer 1/2 maran i Guardamar tillsammans.

Det kommer att bli en lugn och avkopplande vistelse där sol & bad, god mat & dryck och soft häng blir huvudfokus, känns som att lite ledighet är efterlängtat. Kan redan nu känna välbehaget när vi sitter där på Velacho vid strandpromenaden och beställer in ytterligare några av deras fantastiska tapas.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s