Känslan att vara nöjd

Jag har lovat mig själv att under den här resan tillbaka skall jag vara nöjd över mina prestationer och ha ökad förståelse för de motgångar och utmaningar som dyker upp under resan.

Dagens långpass på 20km var det längsta på många månader. Tack vare en varsam volymökning av min träning hänger kroppen med och känslan är positiv.

Idag springer jag varken fort eller långt mot vad jag gjorde för 3-4 år sedan och det finns många orsaker till detta men det viktigaste är att det går framåt och jag är nöjd över varje framsteg och steg i rätt riktning. Om sex veckor är det dags för en halvmara i Spanien och jag längtar…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s