Tillbaka på känd mark

Valet av att släppa skrivandet till förmån för att fokusera på rehab och vila under semestern blev så självklar men nu kanske och jag säger kanske… har jag hittat tillbaka till spåret och förhoppningsvis vägen mot nästa stora mål. 2022 kommer att bli intressant, mer om det vid ett senare tillfälle.

Älvdalen Backyard gick inte riktigt enligt plan men det blev en bra genomkörare på 74km i värmen. Efter Älvdalen väntade 3 veckor i Spanien med total avkoppling och rehab. Min grymma physio Vitaliy konstaterade slitna ledband/ligament och ca 20% styrka i vänster underben/fot. Vi körde några behandlingar och rehabpass med positivt resultat. För att återfå full styrka och rörlighet väntar nu ytterligare 5 månaders rehab men jag kommer att kunna fortsätta springa men bör undvika alltför teknisk och kuperad bana.

För ett par veckor sedan blev det ett sista långpass på 53km under Säfsen Backyard inför årets mål Ultravasan90. Det blir nu 6:e raka starten och jag hoppas att få addera ytterligare en tröja till samlingen.

Vi kom upp till Lindvallen igår kväll och har idag njutit av en härlig lunchtur på fjället. Naturen här är så sjyst och lugnet så rogivande och det känns som att alla i vårt hus är rätt tillfreds just nu.

Nummerlappar hämtades och den klassiska dagen före pizzan inmundigades nere i Sälen By. Nu väntar bara den sista måltiden och en kort men bra nattsömn för 03:15 tjuter alarmet och 05:00 är det dags att ge sig ut på Fäders spår igen. Loppet går att följa på Vasaloppet.se eller på deras app. Vi håller nu tummarna för att det inte skall regna alltför mycket. Mitt mål är enkelt denna gång, ta mig i mål.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s