Förväntningar inför ÄBU

Snart rullar bilen mot Dalarna och Älvdalen Backyard Ultra. I år är loppet lite speciellt då startfältet är vasst med bl.a Steene, Lisa och Rune, dessutom är legenden Gary ”Lazarus Lake” Cantrell, grundare av bl.a Barkley Marathon på plats i Älvdalen. Det är stort och gör årets lopp till något extra.

Jag åker till Dalarna med ett öppet sinne. Min vänsterfot är inte vad den borde vara men bra rehab och alternativ träning sista tiden har gjort att jag kommer göra ett seriöst försök. Kroppen i övrigt mår fint och mentalt har jag nog aldrig varit starkare och målbilden är sylvass. Varje meter kommer att vara en vinst men som underdog vara med att utmana det övre skiktet vore skitskoj. Jag åker upp med Robban och vi har en gemensam målbild och kommer att stötta varandra ända in i kaklet.

Ikväll väntar pre race-middag med intressanta inslag och härligt mingel med alla andra löpare. Nu vill jag bara att det skall köra igång.

Vi hörs

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s