En bra känsla

Det blev en kortare rehab än väntat eftersom ingreppet verkar ha gått mycket bra och dagarna nere i Spanien blev ett bra tillfälle att få upp rörlighet och bygga styrka. Kombinationen med skönt klimat och bra träningsmöjligheter blev helt perfekt. Jag fick till 7-8 bra pass och till detta tid att komma ner i varv och njuta av lite sol och god mat.

Väl hemma i kylan igen ökade jag träningsmängden och har legat på 8-9 pass/ vecka de senaste 2 veckorna och med fokus på korta intervaller, styrka, spänst och endast ett längre pass på 13km och kroppen känns riktigt pigg. Knät har svarat bra och jag har nu nästan full rörlighet och inga som helst känningar. Idag blev det ett trevligt pass på Bosön med Fredrik och Jörgen, Jörgen som jag kommer att åka ner till SM med. Nu väntar 2 veckors 50-årspresent i värmen och det kommer att bli mycket vila men givetvis kommer jag är slipa på formen med intervaller och styrka i sanden.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s