”En regnig dag kan vara tråkig men med stövlar på fötterna och ett paraply i handen en helt annan sak”

2019 kommer att vara ett år som innehåller detsamma som alla andra år som passerat revy, lika långt, varma och kalla dagar, välmående och sjukdom, lycka och sorg, ja precis allt det där alldagliga som finns. Det som för egen del kommer att bli skillnaden mot tidigare år är mitt förhållande till ”året”2019, det kommer inte att handla om vad det har att erbjuda utan vad jag själv kommer att göra med det som erbjuds, jag kommer att suga ut varenda centimeter och sekund av det och göra det till något positivt och bra.
En regnig dag kan vara tråkig men med stövlar på fötterna och ett paraply i handen en helt annan sak.
Året avslutades med bra träning och prehab inför meniskoperationen och den sista löpningen för året blev vårt lokala lopp Stureby-Nyårslopp på självaste nyårsafton. Knappa 200 personer sprang de 5 kilometrarna runt i villaområdet och avslutade med bullar, sportdryck och bubbel mellan husen.I onsdags fick jag ett samtal från Ortopeden i Globen och dom hade fått ett återbud kommande dag så det var bara att tacka och bocka. 07:30 på torsdagen var det äntligen dags för ingreppet och några timmar senare då jag vaknade upp var allt klart och jag kunde bege mig hemåt.
Efter en dags vila har jag påbörjat min rehab och finns det ett bättre sätt att börja ett nytt år på än med rehab och semlor..??
Planen är klar så nu väntar hårt jobb för att vara hel och stark till veteran SM i mars, först gäller det att få upp full rörlighet i knät för att sedan bygga vidare med styrka och vattenlöpning. Jag är medveten om att det är kort om tid pga artroskopin och att jag får mindre tid för spänst och fartträning än planerat men små kliv är också steg.
Snart bär det av ner till Spanien för semester och lite jobb. Jag har superfina förutsättningar för bra rehab och uppbyggnadsträning där nere. Förhoppningen är att jag kommer att kunna börja springa lätt om någon vecka och köra tuff fys på plats i Spanien.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s