Vinden har vänt

Det har varit en tuff och kämpig vinter och vår men att ge upp har aldrig varit ett alternativ. Sedan några veckor har kraften kommit tillbaka och jag njuter av varje steg framåt och glädjen över att kunna springa är svår att beskriva. För tillfället springer jag utan klocka runt handleden och känslan i kroppen får styra mitt tempo, när jag kan öka provar jag, annars lyssnar jag till fåglarna och lunkar vidare. Jag tror inte att klockfri kommer att vara framtiden men däremot att låta kroppen få bestämma, min framtid kommer att vara njuta löpning, i alla situationer. Om ett par veckor åker jag upp till Dalarna för att springa Älvdalen Backyard Ultra, ett lopp som jag sprang förra året och som jag föll för. Jag hoppas att denna backyard ultra kommer att ge ett kvitto på att jag är på rätt väg och att den sista tidens träning varit rätt och gett resultat. Jag har inte gett upp hoppet att få stå på startlinjen i Berga By i augusti redo att springa mitt 5:e raka Ultravasan90.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s