Stubba

Jag har följt Markus sen april 2013 då jag fick tillfälle att höra hans berättelse på en av hans första föreläsningar. SVT har gjort en dokumentär ”Löparen” som tar oss med ut till en kåta i jämtländska skogen där Markus som 20 åring sökte svar på många frågor. Efter 4 år var han redo att återvända till samhället med en mängd insikt och erfarenheter. Herr Torgeby har även gett ut boken Löparens Hjärta, en behagligt go bok som jag varmt kan rekommendera. Under måndagskvällen bjöd Markus in till en utomhusföreläsning vid Fiskartorpet i Stockholm. Det blev magisk stund i kvällssolen där prat om livet, löpning och stubba blandades som äggen i en pannkakssmet. För egen del har behovet av lugn och harmoni blivit ett måste och att då få lyssna till Markus avklädda tankar då tänds nya saker inombords, jag kan bara hålla med honom, det är nog många som skulle behöva sin egen stubbe att sitta på för att bli kvitt sin rastlöshet.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s