Det finns bara ett alternativ

Det var länge sedan jag skrev något på bloggen och detta är givetvis kopplat till den bergochdalbana jag befunnit mig i det senaste halvåret. Veckorna rullar på och det kommer dagar då kroppen känns helt ok och då jag kan genomföra lågintensiva träningspass utan större problem men även dagar då kraften helt saknas. Det pågår en utredning hos hjärtkliniken och infektionskliniken på Södersjukhuset och för tillfället äter jag antibiotika för att se om det kan ge några positiva effekter. Det som förundrar läkarna är det lätta trycket över bröstet som verkar påverka mig starkt vid ansträngning och hög puls. Jag får träna lätt under pågående medicinering och sen kommer läkarna besluta om jag skall göra ett nytt arbetsprov under hög puls för att se hjärtats syresättning är påverkad.
Trots denna kraftiga uppförsbacke har jag accepterat läget och försöker att hitta nya vägar för att komma framåt. Det som hänt har vänt upp och ner på mitt liv men jag måste tro på att man kommer att hitta svar på alla frågetecken och för mig finns bara ett alternativ och det är att komma tillbaka starkare.
Oavsett vad läkarna kommer fram till ser jag en rad förändringar framför mig. Jag måste lägga mer fokus på det som gör mig glad, mindre stress o press och mer spring och skratt. Jag älskar att skriva men kanske kommer bloggen att få ett annat uttryck och innehåll, vi får se.
Efter det förra inlägget har det blivit en ytterligare tur till Spanien och kanske sammanfattar den vad jag vill ha mer av och kanske just det jag vill skiva om, träning, sol & värme och god mat. Jag tänker mig mer bilder varvat med lite djupare inlägg kring viktiga ämnen.

Montepinar

Montepinar

Guardamar 1/2 marathon

Räkfrossa…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s