Vad väntar runt hörnet

Det har varit ett par kämpiga månader och därför betyder just detta nyår mycket för mig, en nystart på riktigt skulle man kunna säga. Fram till jul kändes kroppen fortfarande seg och trött, frånvaron av besked från sjukvården gjorde inte saken bättre. Det blev julfirande i Sälen med familjen och vi lyckades pricka in bra väder och rikligt med snö. Den friska luften, total avkoppling tillsammans med lite utförsåkning gjorde nytta för knopp och kropp.
Efter min läkares inrådan har jag nu börjat testa kroppen med lite löpning och styrketräning och det fungerar bra men konditionen har fått sig en rejäl törn och jag flåsar på bra under mina korta löprundor. Jag kommer att göra ett utandningsprov inom kort för att se om mina astmasymtom kan bekräftas. Det kan eventuellt bli fler tester då jag fortfarande inte är riktigt tillfreds med känslan i kroppen. Det som däremot känns riktigt skönt är att jag nu vågar att se framåt mot kommande säsong.

Det blir nu försiktig upptrappning av min träning i samråd med min läkare och om allt går enligt plan hoppas jag på start i en lokal 1/2 mara i Spanien den 18 mars. Jag har stora planer för 2018 men viktigast framför allt annat är hälsan. Jag mår bra när jag får träna, jag älskar att resa och därför behöver jag dessa mål som drivmedel för att jag skall fungera som människa. De kommande veckorna blir lite avgörande för hur året kommer att se ut men några lopp är inbokade och hoppet om VM 100K veteranklass i Kroatien i September lever fortfarande.
  
Det kanske mest spännande är det nya samarbetet tillsammans min bror Patrik  ( kampsport, kost) och Vitaly ( fysioterapeut, yogainstruktör & massör). Samarbetet kommer att gå under namnet Active Training Partner och kommer att ha sin hemvist i Spanien. För min del kommer nya möjligheter att skapa event, träningsresor för bosatta i Sverige och som längtar efter bra träning i ett behagligt klimat. Jag kommer även att ha möjlighet att skapa träningsevent för bosatta och semesterfirare på plats i Spanien. Tillsammans med Patrik & Vitaly kan vi nu skräddarsy ett trainingcamp/event i Spanien.

Ett stort tack för allt stöd under min sjukdomsperiod och så vill jag önska er alla ett riktigt Gott Nytt År, ta hand om er och ta ingenting för givet….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s