Ett steg i rätt riktning

Det har varit några kämpiga veckor i väntan på besked. Idag var det dags för ultraljud och arbetsprov på cykel med EKG på Södersjukhuset. Jag var rätt inställd på de positiva besked som testerna visade, inflammationen har gått tillbaka och hjärtat är friskt. Det som nu väntar är svaret på vad som spökar i luftrören och vad som är orsaken till min trötthet. Det mesta tyder på TWAR, vilket är en knepig historia som kan ta lite tid att bli kvitt. Är det inte den knepiga bakterien fortsätter jakten på en förklaring…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s