Ovissheten en ny utmaning

Det har gått några veckor sen mitt senaste inlägg och orsaken till detta är kort och gott en enorm trötthet. Jag har vilat och åter vilat men utan några större framsteg. För att hålla igång huvudet har jag gjort några tappra försök att jobba lite vilket har fungerat under kortare stunder till det att tröttheten slår till igen. Det som fungerat bäst är de lugna dagliga promenaderna och den korta utflykten till lägenheten i Spanien där omvärlden var bortkopplad och korta promenader och fikapauser avlöste varandra. I samspråk med läkarna tog man för en vecka sedan prover för Twar för att se om det kan vara grundorsaken till mitt tillstånd.
För tillfället är min stora utmaning att hantera den ovisshet som finns, vilket för en ”planerare” som jag är extremt tufft. I morgon väntar nytt ultraljud samt ett arbetsprov där man kontrollerar hjärtats EKG när man cyklar under ökad belastning. Därefter väntar nya provtagningar innan kommande återbesök med nytt EKG och förhoppningsvis ett svar på vad det kan vara.
Jag har accepterat läget och har inga problem att köpa eventuella konsekvenser gällande träningsförbud eller konvalescenstid men det är ovissheten fram till beskedet som är jobbig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s