Tid att lägga pussel

Sakta men säkert börjar kraften komma tillbaka och det känns bättre för var dag som går. Jag inser nu hur svag jag var och jag tänker inte befinna mig där igen. Jag har vilat mycket och i takt med att kroppen känns starkare har mina korta promenader sakta blivit längre, nu är 15 minuter låååångt. Att för mig som haft ” många järn i elden” ( märkligt uttryck egentligen), nu varit tvungen att lägga det mesta åt sidan är för mig en nyttig erfarenhet.

Det jag fått tid till här hemma är att reflektera på varför jag hamnade på sjukhuset men kanske det viktigaste, att se till att det inte händer igen. Det enkla svaret blir förstås att koppla det till att jag tävlat eller tränat med något i kroppen och så kan det mycket väl vara. Men jag tror att det är så många fler faktorer som spelat in. Mitt arbete framåt blir att lägga mitt eget pussel. Det handlar om att prioritera, välja rätt bitar för att förbli frisk och stark. Jag har drömmar, mål och ambitioner. Är det några av dessa som bör revideras eller är det vägen dit, jag vet inte men en rätt pusselbit är en i rätt riktning, det får räcka så.
Ha en underbar vecka allesammans….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s