Kamp mot klockan, igen

Efter en bra period av träning med tempopass var det i lördags dags för ett sista långpass. Det kom ett passande sms från Pierre vilket resulterade i en tur ut till Tullinge. Tillsammans med Tobbe, Andreas & Pierre fick jag njuta av 20,8 kilometers skön löpning. Perfekt väder, sköna spår, pigga ben och trevligt sällskap, kan inte bli mycket bättre.​​Men man skall inte ropa hej. Under lördagskvällens teaterföreställning började jag känna mig lite hängig och nu har jag gått med feber, hosta och ont i halsen i flera dagar. Idag har febern släppt och det är 4 dagar kvar till Warszawa marathon men halsen rosslar och hostan har inte släppt taget, nu är det en kamp mot klockan. Den ena hälsokuren avlöser den andra och vitlök och ingefära börjar stå mig upp i halsen, men det ska gå. Warszawa here I come, It’s Time To Fly.Skolvalet är inte helt klart men det är inte omöjligt att det blir maratonpremiär för Hokaoneone Tracer, lätta och snabba…..

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s