Time to fly

Tiden springer på och anledningen till att det inte blivit något inlägg har ingen som helst koppling till en händelsefattig period utan helt tvärtom. Efter Ultravasan kom träningen igång bra och då med fokus på fartträning inför kommande Warszawa marathon den 24:e september. Planen är att om en dryg vecka är det Time to fly.
Den 28:e augusti startade jag upp en ny löpgrupp som redan börjar visa stora framsteg och det är så grymt kul att se andra utvecklas och få upp ögonen för löpningens alla helhet. Jag har länge haft en dröm att starta dra igång med träningsresor till Spanien och i måndags föll en viktig pusselbit på plats då kontraktet på en lägenhet skrevs på. Det blev några intensiva men härliga dagar nere i Spanien och mellan IKEA-besök, möten med bank och mäklare fanns tid för både sol&bad och god mat.  Nu väntar fler vändor ner till Costa Blanca för att slipa på detaljerna. Är du intresserad av en långhelg med ett skräddarsytt träningsupplägg med god mat och inspiration i ett behagligt klimat så hör gärna av dig, det mesta går att ordna. Vill du/ni springa trail, landsväg eller sand, allt finns. Simma gör vi i havet ( säsong) eller i pool. Gym, kampsport, paddel, yoga och massage, ja listan kan göras lång, allt går att ordna. Det viktigaste är att vi har det roligt och ger utrymme för att njuta av klimatet och den spanska maten.


Efter ett par säsonger med inslag av skador och en liten känsla av motvind har denna säsong legat i linje med min plan att bygga långsamt för VM nästa år och detta givetvis skadefri. Fram till Ultravasan gällde uppbyggnad med mycket styrka och ultraträning och efter loppet har det mesta handlat om fart. Upplägget ser ut att fungera och jag börjar nu närma mig tider på milen jag hade för 4 år sedan, något jag aldrig hade vågat drömma om efter titthålsoperationen i december, skam den som ger sig, it’s Time to fly.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s