Semester

Sitter just nu på stranden i Spanien och njuter in det sista av timmarna här. Tanken var att det skulle bli mycket skriva här men det har känts rätt att lägga all tid på just semester. När jag landar på svensk mark och med en mer normal temperatur för min hjärna kommer det lite läsbart från tiden här nere. Trots lugn och hasande flippflopp har det hänt en hel dem, utflykten till Cartagena, marknaderna, kvällen i Alicante, traillöpning i Montepinar, lägenhetsköp, ja det finns lite jag vill dela med mig av och det får bli några bilder som aptitretare😊 

Hola amigos…!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s