Sol, bad och blodsmak

Sitter just nu på en flygplats och längtar.I fredags var det äntligen dags att stämpla ut för några veckors välbehövlig semester. Med undantag för en lättare bristning i vaden har träningen fungerat bra efter Älvdalens Backyard Ultra. Målet har varit att öka träningsvolymen sakta men säkert och se till att styrka och stabilitet får utrymme och det viktigaste, att ha roligt och njuta av löpningen under varje pass. Nu är det dags att kliva in i den tuffare perioden innan Ultravasan och det med start på sydligare breddgrader.

Nu väntar tuffa pass i värmen och trail, strand och asfalt kommer bli fin variation för kropp och själ. Jag kom ju på den kloka idén att anmäla mig till Cykelvasan som går av stapeln den 12/8 och kommer därför att se om jag kan komma ut på ett par härliga MB pass bara jag får tag på en cykel. Det kommer att bli mycket träning och många pass med blodsmak i munnen men jag skall även lata mig mycket och njuta av sol, bad och frossa i god mat. Nu ser jag bara fram mot att få vakna upp i värmen och ta en kaffe i solskenet på terassen, längtar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s