Sista förberedelserna

Det har nu gått 1 1/2 vecka sedan #asicsstockholmmarathon och återhämtningen har gått enligt plan med lättare löppass, mycket sömn och påfyllning av depåerna. Det är skönt att ha alla positiva känslor från maran i Stockholm färskt i minnet inför kommande utmaning, det kommer att behövas. Jag fick ett litet bakslag i måndags med tung besvärande huvudvärk som skapade lite oro men tack vare sjukt mycket sömn är jag nu åter på banan.

Det är i skrivande stund drygt 2 dygn kvar till start i Älvdalen Backyard Ultra och nu är full fokus på helgens tävling. Jag visste att veckan skulle bli intensiv och ligger därför steget före med packning mm för att jag skall kunna koppla av när jag väl sitter i bilen på väg mot Dalarna på fredag em. Älvdalen är en del i uppladdningen inför Ultravasan och var tänkt som träning men formen är på uppåtgående och känns allt bra kommer jag att sikta lite högre än tidigare plan och målet är minst 80km men kanske kan det bli mot 100 eller mer en bra dag.
Sista dagarna blir sömnen, maten och förberedelserna avgörande.

Med bilen med till Dalarna kommer jag packa med lite extra prylar och kläder för att inte lämna något åt slumpen och efter testlöpning av banan av en säker källa kommer skovalet att bli #hoka Clifton 3 och Challenger ATR 3. Innan middag idag hade jag förmånen att få coacha en ny klient i solskenet på Sundbybergs IP, löpning kan vara bra gött ibland. Trevlig 14:e juni på er.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s