Det går åt rätt håll

Nästa helg väntar Atea Mälarmaraton, ett lopp som kommer att bli en bra avstämning av form och status. Träningen flyter på bra och påsken kom lägligt just nu för att få till önskade pass. Igår på Påskafton blev det ett skönt långpass på 22km och mina Hoka Clifton 3 fick bekanta sig av en bit på Sörmlandsledens etapp 1.Idag var det dags för ett kortare tempopass på 5km med Hoka Tracer. Benen kändes pigga och snittfarten 4:42/km känns ok just nu. Efter tempolöpningen blev några kilometers nerjogg följt av löpstyrka. Efter duschen väntade lite härlig påskmat. I morgon är det ca 15km distans på schemat:-) Glad Påsk🐣🐣

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s