Livet leker

Efter en tidig avresa från ett ruskigt Sverige landade vi i ett soligt Spanien 10:30 igår. När hyrbilen var uthämtad rullade 4 förväntansfulla grabbar ner mot Guardamar för 4 dagars bra träning. Att få börja med att avnjuta en tapaslunch i solsken och 20° med ett gäng sköna grabbar, bara det är lyx. Vid 16-tiden körde vi ett 10km pass runt stan så att grabbarna skulle få lite koll på Guardamar. Kvällen blev lyckad med kanonmat och och lite pubkoll:-) Det var ett slitet gäng som hasade sig ur sängarna idag och morgonens kortpass på 6km gick en aning segt men höjdpunkten skulle bli triallöpningen i Montepinar på eftermiddagen. Efter en god frukost på stan rullade vi iväg mot Orihuela och sedan vidare till Montepinar och efter lite letande hittade vi spåret och drog iväg. Det blev en galet bra dag med tuff löpning och magiska vyer. På slutet under nedförslöpningen lyckades jag med en framåtvurpa och klarade huvudet med några centimeter men på höger knä uppstod blodvite, upp igen och trampa vidare.​

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s