Våfflor, en tunnel och spirande vårkänslor

Jag tror att de flesta av er känner igen känslan när uppförsbacken som man tror aldrig skall ta slut plötsligt gör det och det blir lättare igen. Att vintern och mörkret kan suga musten ur vem som helst är kanske inget nytt men själv blir jag överraskad av hur fantastiskt härligt det är när först ljuset är tillbaka och hur galet fint det är när värmen kommer. Efter dagarna i norr väntade på fredagen ett kanonpass med kollegorna i vårvärmen, jag tror att vårkänslorna spirade i hela gruppen.

Min egen löpning börjar sakta gå framåt och efter 4 veckors långdragen förkylning med andningsproblem som följd kan jag nu äntligen se ljuset i tunneln. Det kändes så pass bra under fredagens löpning att det planerade #Tunnelloppet2017 på lördagen var värt ett försök. Efter en passande våffelfrukost och lite avkoppling i solen bar det av för en minnesvärd tillställning då 33 000 löpare tog sig sträckan från Karolinska i Solna till Medborgarplatsen, varav ca 6km i tunneln.


Idag orkade temperaturen upp till 19 grader och vad passade då inte bättre än en lunchlöpning till och runt Råstasjön, ett skönt avbrott under arbetsdagen. Innan kvällens coachpass blev det middag i solskenet på balkongen, en fransk potatissallad och serranoskinka, nu var jag redo att snöra på mig löparskorna för en andra gång idag. Tillslut vänder det….:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s