I en annan del av Sverige

Den senaste veckan har varit innehållsrik och varierande. Våren har gjort tappra försök att få fäste i Stockholm och förra veckans fredagslöpning med Coopertest på Sundbybergs IP gav försmak på vad som väntar. Min envisa förkylning har satt stopp för pulshöjande pass men lättare löprundor och styrka har fungerat.
I måndags hade jag uppstart med en löpgrupp och det skall bli kul att följa dessa tjejer under 10 måndagar och se hur dom utvecklas. Efter passet bar det av mot Arlanda för ett sent flyg till Luleå och sen vidare mot Haparanda. John Blund kom 02:00 denna långa måndag och jag befann mig återigen i ett vinterlandskap.
06:30 på tisdagsmorgonen talade alarmet tydligt om att det var dags att stiga upp. Efter sju bar det iväg för fabriksbesök. När rundturen var klar var det dags att dra på sig skoteruniformen för att sedan ta skotern 9 mil till jobbet. Nu väntade butikspraktik i Övertårneå. Det blev en häftig tur upp till butiken detta med magiska vyer och fikapaus i vinterlandskapet.
Det blev ett par givande dagar i norr med intressanta insikter och trevliga möten. De första renarna dök upp först precis innan Kalax flygplats när det var dags att vända hemåt igen. Nu är jag färdig med vintern och välkomnar våren med öppna armar.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s