En stund med sommaren

Måndagen lunkade på och det hade blivit tidig tisdagsmorgon. Bilfärden till flyget gick smidigt men mörkret och kylan låg som ett lock över morgonen. Precis när det var dags att borda planet började det blåsa ordentligt och snön började yra, det kunde inte kännas bättre att dra söderut för några dagar. När vi kommit i höjd med Frankrike var molnen borta och det var en härlig känsla i kroppen när vi följde den spanska kusten och för att sedan landa i ett klart Alicante. Anledningen till förra veckans snabbvisit i Spanien var att fira mamsen som fyllt 70.Mor hade rymt söderut men det fungerade sådär, syskonskaran var på plats och det blev en minnesvärd tisdagskväll på Finca La Vuelta med 8 rätters och trevlig underhållning.Spanien bjöd på riktigt sommarväder med 25° och blå himmel, kunde man ha det bättre? Flippfloppen hade åkt på och att bara flyta runt i mysiga Guardamar mellan beachen, restaurangerna och marknaden räcker rätt långt.Om några veckor väntar vårt löpläger i Guardamar så jag passade på att reka träniningsrundor och hittade ett bra berg vid Orihuela med fina trailspår. Jag hade hoppats att få njuta av lite sommarlöpning i Spanien men förkylningen satte stopp så det blev ett par långa promenader istället.Väl hemma i Sverige väntade arbetsdag på fredagen och den första löpningen på över 2 veckor, detta med vår grymma lunchgrupp. Under helgen blev det ytterligare 2 pass med 11km på lördagen och ett kort morgonpass på 5km på söndagen. Det är fortfarande lugnt tempo som gäller eftersom kroppen inte riktigt har hämtat sig.Helgen avslutades på Stockholmsmässan där man kunde botanisera bland både vildmark och båtar. Snackade lite med Fredrik på Expeditionsresor gällande deras spännande utbud av upplevelseresor. Var Fredrik sov under mässan ser ni på bilden nedan….

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s