En resa tillbaka till Japan

Efter Kortvasan åkte jag på en förkylning med en retsam hosta och pipande luftrör. Detta har gjort att träningen fått lida men jag börjar se ljuset i tunneln och hoppas att det snart skall bli dags att få snöra på löparskorna igen. Det har nog inte undgått någon att jag har en liten kärlek till Japan och framförallt det japanska köket. Igår fick jag tillsammans med en samling vänner resa tillbaka till Japan för några timmar. På Akebono som drivs av Åke & Suzanne transfererades vi till öriket och fick en kväll vi sent skall glömma. Åke tog oss med på en resa med bilder och historier samtidigt som vi fick prövade sake, japansk öl och en kavalkad av japanska delikatesser. Det blev en kväll utöver det vanliga och längtan efter att åka tillbaka till Japan har inte blivit mindre….
img_1957 img_1958
img_1921img_1926img_1934img_1943img_1944img_1945img_1951

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s