Längtar efter vår…

Att det idag är Fettisdagen kan inte ha undgått någon och som semmeltokig måste den givetvis få en liten plats i dagens inlägg. 07:00 i morse hämtades dagens beställning på Söderbergs bageri, allt för att kollegorna skulle få avnjuta semlor av rang just denna högtidsdag och jag kan avslöja att betyget blev högt på Söderbergs bakverk. Jag kan även meddela att just nu är jag tämligen nöjd vad beträffar semlor på ett tag efter dagens rikliga intag.
img_1906
Planen inför Vasaloppsveckan var att köra den första upplagan av Nattvasan den 3:e mars och så sent som måndagen för en dryg vecka sedan levde hoppet och jag tog mig ut till Rudan för 15km stakning. Just stakningen har fungerat bra men för att ha behållning av ett lopp som Nattvasan blev valet enkelt och i torsdags bar det istället av mot Mora och Kortvasan tillsammans med kollegor på ICA, Nattvasan får helt enkelt bli ett annat år.
img_1891
Som vanligt är detta arrangemang otroligt trevligt och uppskattat. Efter bussresa, middag och inkvartering väntade några välbehövliga timmars sömn innan det var dags för de 30 kilometrarna i spåret. Det kom att bli en härlig skidresa mellan Oxberg och Mora och som bjöd på sol, skratt och snabba spår.
Efter en trög start med lite väl mycket fäste under skidorna släppte det efter nedförsbackarna vid Hökberg och i mål kunde jag konstatera att det var min snabbaste 3 mil.
img_1916

Tyvärr lyckades jag dra på mig något i luftrören och går för tillfället med en retsam hosta men när den väl släpper är det dags att välkomna löpsäsongen på allvar. Våren står runt hörnet men redan i mars väntar lite träning söderut för att få en bra start innan de första tävlingarna kör igång. Just nu har jag ett riktigt skönt sug efter att få öka på dosen löpning, en härlig känsla.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s