En fot framför den andra

Förra helgens långpass blev ett ytterligare kliv framåt och ett kvitto på att operation och rehab har fungerat. Söndagen bjöd på ett sagolikt Stockholm med klarblå himmel och någon plusgrad. Det blev en runda på 21 kilometrar, det stora antalet med vatten som sällskap.Det är en sådan befrielse att äntligen kunna ta sig framåt utan smärta och negativa tankar. Veckan har i övrigt varit fylld av jobb och styrelsemöten men också bra träning. Som sig bör kommer en av veckans höjdpunkter under fredagslunchen då vår 11:11 grupp sticker ut och springer tillsammans. Idag var det finväder på Sundbybergs IP när vi jobbade med tekniken. Det var en härlig energi under passet och en bra avrundning på arbetsveckan men också en fin inledning på helgen.Jag höll nästan på att glömma den obligatoriska matbilden från ikväll. Inte helt otippat blev det tapas, men varför ändra ett vinnande koncept. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s