44 dagar senare

Idag drygt 6 veckor efter ingreppet i höger knä gjorde jag mitt första löppass över milen. Det blev 11 kilometer på varierat underlag. Asfalt, grus och 3,2km på isiga skogsspår var en lyckad blandning och under hela rundan infann sig en härlig känsla i kroppen och utan några som helst känningar i knät. Det blir fortsatta rehabpass och en försiktig ökning i distans på löppassen, fart och tempo får vänta.
img_1673 img_1674
Efter passet kurrade det fint i kistan och då satt det fint med en ny favorit, avocado med ägg i ugn, riktigt smaskigt. Till det blev det lufttorkad skinka och sallad.
img_1678
I slutet av mars väntar en efterlängtad långhelg i Spanien fylld av träning, sol, bad, tapas och spanskt vin. Det kommer att bli skön traillöpning, strandlöpning, BJJ, landsvägslöpning och många historier & skratt. Träningshelgen kommer att bli en perfekt upptakt inför löpsäsongen med kommande lopp och spännande utmaningar.
img_1642
img_1681

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s