Inte bara löpning

Efter några dagar av trötthet och lite feber var det skönt att snöra på sig skorna för en runda i orten. Jag fick ihop 5km i 5:40 tempo och sakta men säkert har jag börjat öka farten och snart även längden. Men fortfarande är mottot en fot framför den andra som gäller.Nu när träningstimmarna blir något färre än vanligt lägger jag  lite extra tid på  planering av träningsåret och kommande resor och lopp. I slutet av mars ser det ut att bli en träningsresa ner till Spanien vilket i så fall blir perfekt i tid för att testa kroppen på riktigt efter rehab och uppbyggnad. Nu finns även tiden att se över kosten, något jag länge velat ta tag i men för den sakens skull inte ge avkall på mitt stora intresse för god mat och matlagning. Här följer just därför några sådana där hopplösa matbilder som många blir så trötta på, det är iallafall det dom skriver:-) kanske tjuvkikar några ändå…

Råraka med löjrom och oxfilé med rödvinssås

Grekiskt tema med lammstek , råstekt potatis & tsatsiki

Torskrygg, potisstomp, knaperstekt bacon, skirat smör & riven pepparrot 

Hoppsan, där kom en sån också……:-)

Ta hand om er
/Niklas

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s