Sökes: Mountainbike

Om allt går som det skall med rehab är målet att ställa upp på Nattvasan tillsammans med Thomas den 3:e mars. Anmälan till Ultravasan 90 är även den klar men det känns som att det är ett lopp på denna sträcka som saknas och det är Cykelvasan 90. Det är ett lopp jag aldrig kört men som jag blivit nyfiken på att testa.
map-image_s-94-cv
cykelvasan-2017
Om detta skall bli verklighet behöver jag en cykel för detta ändamål och behöver därför hjälp i denna djungel av mountainbikes. Önskemålet är givetvis en mycket bra cykel som inte försätter mig i konkurs. Alla tips är välkomna och #scott #crescent #specialized mfl får också höra av sig om ni har något dammigt demoex stående som vi vill bli av med.
img_1488

2 svar till “Sökes: Mountainbike

  1. Lennart Dalwér

    Hej Niklas!
    Jag har själv anmält mig till Cykelvasan och är precis som du nybörjare. Jag har köpt en Scott Aspect 910 med 29″ hjul.
    // Lennart Dalwér

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s