Nydubbat

I väntan på nästa veckas operation och den vila som behövs därefter får man fylla tiden med lite pyssel. I helgen fylldes lagret av valla på och skidorna står nu klara för kasta sig ut i spåret när snön är tillbaka och knät redo. Samlingen av löparskor här hemma börjar bli stor och tanken på att lägga ut en dryg tusenlapp på ett par dojor med dubb gick bort när jag fick höra om Best grip. Googlade runt lite och lovorden var många kring dubben man själv skruvar dit på ett par vanliga löparskor. Snabb levererans i brevlådan med dagens post och kvällspysslet var spikat. Mina Saucony Guide 7 som är stabila och tål lite mer väta än mina lättviktare fick bli valet av vintersko. Efter en stunds skruvande var allt klart och så fort det blir lite halka skall här testas. Gå in på Best Grip kika på vad dom har och hur du gör.
img_1357

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s