Det blir inte alltid som man tänkt sig, men….

Fredag fm klockan 10:00 går starten på Bislett stadion och kulvertarna under läktaren kommer att fyllas av löpare som kommer att flytta gränser. Det är tråkigt att inte få möjlighet att dela glädjen med alla sköna människor och den positiva stämning som råder på detta lopp men i år blir det ingen start för min del. Röntgen av mitt högerknä visade skadad menisk och på onsdag är det dags för undersökning och besked om vad som händer härnäst. Troligen väntar artroskopi och en tid av rehab och uppbyggnad. En sak är dock säker, jag skall komma tillbaka starkare än någonsin.
IMG_7739
Det som grämer mig mest är att reprisen av fjolårets insamling inte blir som den var tänkt men jag hoppas att några av er som läser bloggen vill vara med och bidra ändå. Insamlingen är öppen och pengarna som går oavkortat till Barncancerfonden behövs, så gå in på länken #24hmotcancer och ge ditt bidrag och sprid gärna insamlingen till alla du känner.
img_0660
Nu gäller det att se framåt och när undersökningen är gjord är det dags att sätta planen framåt och för att få lite inspiration kommer jag nästa helg åka ner till Spanien för att se världens bästa 100 kilometers löpare live när VM avgörs i Los Alcazares, samma ställe där jag själv sprang i februari. Jag kommer göra allt jag kan för att heja fram våra blågula löpare till medaljer. Det ska bli otroligt kul att följa loppet som avgörs på en varvbana på 10km och kanske kan jag hoppas på lite sol och en behaglig temperatur.los_acaz_2

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s