Ditt bidrag är viktigt

Det har varit lugnt här på bloggen efter resan till Portugal och det har sina skäl. Baksidan med idrotten stavas skador och som flera av er säkert känner till har jag efter sommarens lopp i Japan kämpat med smärta i knäna. Det har pendlat mellan hopp och förtvivlan men mest hopp vill jag poängtera. Efter Lissabon har jag gått på behandling och kört rehab. Det har blivit kortare löppass på mjukare underlag och sällan över 5km, styrketräning, stakmaskin och mycket smidighet.
Tack vare Rehband har jag fått möjligheten att testa olika knäskydd vilket har gett trygghet vid träningspassen.
img_0638
Träning är ju inte allt och som brukligt är måste jag bjuda på lite matbilder eftersom mat är en viktig del i livet och i många fall en stor dos njutning. Det har även blivit ett par turer till stugan för göra det sista innan vintern kommer och nu återstår bara lite trädfällning och eldning.
img_0659 img_0686
img_0684
För ett år sedan startade jag en insamling för Cancerfonden och då var den kopplad till mitt deltagande på Bislett 24h i Oslo. Insamlingen blev otroligt lyckad och det var otroligt häftigt att sätta in ca 34 000kr på Cancerfondens konto. I år kör jag givetvis en repris men det är oklart om det blir kopplat till loppet i Oslo ( återkommer till det). Denna gång kommer pengarna från insamlingen #24hmotcancer att gå till de små och Barncancerfonden. Redan nu kan du gå in på insamlingen och ge din gåva. Målet i år är att samla in minst 50 000kr.
img_0660
Trots problem med knäna har träningen gått bra och formen är förvånansvärt bra men huruvida jag kommer att delta på arrangemanget i kulvertarna på Bislett Stadion styrs helt av den magnetröntgen på höger knä jag gör nästa vecka. Oavsett vad som kommer ut av undersökningen skall det bli otroligt skönt att få ett besked. Ovissheten är tuff och jag ser fram mot att få sätta nya mål, små, stora, långa eller korta, det spelar ingen roll. Huvudet är fullt av idéer och många skall bli verklighet, hur motiverande är inte det:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s