Frihetskänsla

Fram till i fredags har det inte varit mycket löpning i träningsdagboken. Det har blivit mycket styrketräning för att stabilisera knäna och nu på fredag väntar undersökning på Stadionkliniken för se vad som behöver göras. Det är jobbigt när det ena passet fungerar perfekt utan smärta och nästkommande blir rullgardinen ner. Nu hoppas jag verkligen att vi skall få till en bra plan och siktet kommer att vara inställt på att slutföra årets löpsäsong för att sedan bygga inför ett bra 2017. I helgen blev det en utflykt till svenska fjällen för att träna riktig traillöpning, och om det blev….!! Dimma, sol, myrar, vattenfall, fantastiska löpstigar och overkliga vyer, jag blev helt såld. Efter dom här dagarna står det klart att det kommer bli fler besök norrut till känslan av frihet. Här följer några bilder från äventyret.
img_0328
img_0314 img_0326 img_0339 img_0374 img_0375 img_0377 img_0378 img_0379 img_0380 img_0381
Om knappt två veckor är det dags för Lisboa Rock´n´roll marathon och idag blev jag lite nyfiken på vilket väder som väntar och det ser ut som att långbyxorna får stanna hemma och det är tur att vårt lilla team får med sig löparlinnen i bagaget, för varm lär det bli.
img_0383
Den obligatoriska matbilden får vi inte glömma och visst är färska fikon rätt gott….
img_0376

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s