Sol, värme och skratt

Ultravasan blev en stor prövning för skallen och tiden efter loppet handlade mest om att ta hand om knäna och köra alternativ träning för att inte tappa för mycket. Det kommer alltid att komma motgångar men för mig är det viktigt att ha något att se fram mot. Om 3 veckor bär det av till Lissabon för årets maratonresa, en numera årlig återkommande höjdpunkt. Oavsett fysisk status och löpform kommer det att bli en långweekend med sol, bad, god mat och många skratt.img_0238
Någon vecka efter ” Vasan” kändes knäna så pass bra att jag bestämde mig för att ställa upp i Helsingborg Marathon där jag var anmäld. Det kan tyckas lite tokigt men som en god vän skrev till mig, – Du börjar få grym koll på kroppen, så ville jag försöka och då med ett lugnare tempo än vanligt och givetsvis utan att riskera något. Resultatet blev ett felfritt lopp fram till 28km och därefter en anpassning efter hur vänsterknät mådde och jag tog mig i mål på 4:13 och är glad att jag ställde upp. Det blev ett par trevliga dagar med kollegorna i Helsingborg och staden och loppet visade upp sin bästa sida.
img_0231 img_0232 img_0234 img_0239
Nu väntar en djupanalys av mina knän och jag har svårt att göra annat än att se framåt och göra det som krävs för att få uppleva nya lopp på nya platser. det är ju det jag älskar att göra. Nu blir det mycket stak- och roddmaskin, cykel och bålstyrka vilket räcker långt och som faktiskt är rätt kul. Jag tycker att det är viktigt att inte glömma bort att njuta och veckans ” Lill-Lördag” bjöd på denna härliga planka…
img_0230

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s