Smärta och sann glädje

Det var ett förväntansfullt gäng som checkade in i Sälen och för egen del en stor ovisshet på om jag skulle stå på startlinjen vid årets upplaga av Ultravasan. Men efter fredagens testlöpning med Jesper och med varierat underlag bestämde jag mig för att starta. Tack gänget för all pepp och positiv energi. Efter några timmars sömn var det dags för uppstigning 03:15 för den fokuserade 5-manna gruppen, kaffet var på gång och var och en gjorde sig redo för dagens utmaning. Starten på Ultravasan är magisk och det var härligt att vara tillbaka.Elin, Mickan, Jörgen och Jesper gjorde fantastiska tider, Jesper dessutom i löparsandaler bland rötter och sten. Mitt lopp kom att handla om att ta mig i mål. Jag startade i lugnt tempo för att mjuka upp knät vilket fungerade bra fram till den nya sträckningen efter Mångsbodarna. Otroligt vackert men också tufft tekniskt. Här stötte jag ihop med Jesper och fick sällskap en bit.Med hjälp av behandling av knät längs banan lyckades jag ta mig de 90 kilometrarna och det blev tufft men jag är glad att jag gjorde det. I stugan kunde vi fira dagens insatser med plockmat och Jeppes goda viner och med det här gänget får man aldrig tråkigt. Nu skall jag ta hand om kroppen så att den är redo för nya äventyr.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s