Underbar sommar och en spännande höst

Semestern är slut och vardagen börjar sakta men säkert forma sig igen. Det har även blivit lite semester i skrivandet vilket har känts naturligt av flera orsaker. Förra veckan ute på landet blev riktigt avkopplande med sol, bad och god mat, bra sammanfattat med denna bild.
IMG_9945
Efter Japan var det 3 mellanveckor med jobb och till en början många bra pass. Jag hade bokat in en löpanalys med VO2max test och test av mina laktatrösklar för att få lite bättre kvalitet i mina pass. Det var kul och gav mig bra redskap framåt. Dessvärre fick jag ett ordentligt bakslag några dagar efter testet då mitt högerknä som spökade i Japan svullnade upp och smärtan var total. Jag har haft liknande symptom tidigare och troligen är det inre minisken som krånglar. Jag har nu låtit löpningen fått stå åt sidan och kör nu endast uppbyggnad av knät och alternativ träning som simning, styrka och cykel. Nu är det bara att hoppas att det var en överansträngning och inget trasigt. Att Ultravasan och kommande lopp ligger i farozoner står rätt klart och nu är det en dag i taget som gäller. Givetvis har detta varit tungt men sommaren har varit underbar och jag har njutit fullt ut med allt vad den har haft att erbjuda.
IMG_9863 IMG_9867
Rabarbern växte så det knakade och jag var tvungen att göra något med den så det blev paj och en sagolik rabarberlemonad som svalkade gott i värmen.
IMG_9925 IMG_9946
Man får inte sura ihop när det kommer motgångar, det är då saker föds. Målet är fortfarande att springa mina lopp i höst och jag hoppas att knät och kroppen har samma tankar. Jag gillar att se framåt och insåg då att ett par nya Kinvara behövde införskaffas, fötterna behöver också kärlek:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s