Tid för reflektion

Det har nu gått fyra dagar sedan hemkomsten från Japan och jag är tillbaka i vardagslunken men denna gång med en kappsäck full av intryck. I Sverige möttes jag av ett härligt sommarväder med behaglig temperatur, något som jag saknat en smula. Denna gång verkar jag ha klarat den värsta jetlagen och har hittat dygnsrytmen vilket är otroligt skönt. Det har funnits mycket tid för att smälta och reflektera över mitt äventyr på andra sidan jordklotet. Det blev några dagars vila efter loppet och sedan har jag försiktigt trappat upp träningen igen. Den här veckan har det blivit flertalet sköna lunchpass med perfekt löpväder.
IMG_9836
Idag blev det 10k i bra tempo och kroppen känns oförskämt pigg och fräsch. I augusti väntar 3:e upplagan av Ultravasan och nu väntar en sommar med tid för återhämtning och uppbyggnad inför loppet. Nästa vecka skall jag göra ett grundligt fystest för att få ett kvitto på alla värden för att kunna få ut det bästa av kommande pass. Nu blir det fokus på fotbollen:-)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s