Finisher Saroma 100K Ultramarathon

Ja då kan lägga ytterligare ett lopp till samlingarna, denna gång mitt drömlopp. Jag är dock lite sliten och trött så här kommer bara en liten aptitretare så återkommer jag med en racereport. Vid starten kl 05:00 i morse spelade jag in en videosnutt och tanken var att göra en även vid målgång. Men tyvärr krånglade telefonen efter 12h i ruskväder.
  
det kom som sagt att bli en rätt ruggig dag men loppet gick bra fram till 80km då ett sargat knä samt bistra vindar gjorde att jag fick gå ner i tempo. Jag klarade mig dock i mål på ca 12:16 vilket jag är mycket nöjd med med tanke på de jobbiga sista 2 milen. Eftersom jag var enda Europé som kom till start kan jag stoltsera med en 1:a plats i denna klass…:-) Återkommer snart med mer från loppet. Jag vill skicka ett stort tack till alla därhemma som bombat med lyckönskningar och gratulationer, det värmer in i benmärgen och tänk allt är möjligt om man bara vill. /Kram
IMG_9487 IMG_9488

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s