En känsla svår att beskriva

I morgon efter lunch sitter jag på ett plan på väg till Japan för att uppfylla min dröm, att se landet i fjärran och att springa ultraloppet Lake Saroma Ultra 100K i den nordligaste delen av Japan. Resan började redan 2011 då jag läste Haruki Murakamis bok ” Vad jag pratar om när jag pratar om löpning”. Det har varit en utmaning att få detta projekt att bli verklighet och det har funnits många hinder på vägen men om ett dygn kommer jag att stå där med japansk mark under mina fötter och med ett stort leende inombords. Jag vill tacka alla som hjälp mig att komma hit, utan ert support och stöd hade det inte varit möjligt. Jag kommer att skriva en del under resan och kanske kan min resa hjälpa andra att ta steget och uppfylla sin dröm. Det kommer att bli 2 veckor fyllda av intryck och upplevelser, något jag kommer att bära med mig resten av livet. Det finns ett litet positivt pirr i magen men framförallt en känsla av välbehag och förväntan.
Harakumi

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s