Livet på en pinne

Resan hit till Mallorca kom helt perfekt efter en stökig vår med en efterhängsen benskada, ett svårkurerat virus och mycket jobb. Nu kan jag istället njuta av magisk morgonlöpning utanför ytterdörren eller frukost på altanen med medelhavet sällskap. Vi har perfekt väder med lagom värme för att orka göra saker utöver vanlig solstolsbrottning. Huset är fantastiskt med ett helt galet läge på sluttningen ner mot havet. Den här veckan kommer att bli en perfekt uppladdning inför äventyret i Japan, några riktigt bra träningspass, god mat och många goda skratt.IMG_9093
Gårdagen började med löpning från byn Biniaraix upp till Coll de Lófre på ca 1000 meters höjd. Det blev en häftig tur med magisk utsikt och delvis utmanande löpning på den stenbelagda leden . Innan lunch bordades tåget till Palma för att under eftermiddagen ägna några timmar åt att strosa i den charmiga staden.
IMG_9037 IMG_9078 IMG_9081
IMG_9080
Sällskap av bergsgetter……
IMG_9095 IMG_9098 IMG_9099

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s