Stockholm Marathon å lite annat

För första gången var det dags att kliva in i rollen som farthållare under ett lopp. Skönt att det begav sig på för mig mycket känd mark och ett lopp jag sprungit ett par gånger. Min flagga visade sluttid 4:15 vilket visade sig vara perfekt fart för mig med tanke på kommande lopp. Jag sprang tillsammans med farthållarkollegan Micke och vi hittade en jämn fart som vi höll hela vägen in i mål.
b_Maran 25
Foto:Ryno Quantz/Rickard Forsberg
Det var en mycket trevlig upplevelse att springa loppet som farthållare. Du har många löpare som lägger upp sitt lopp efter dig och du har ett ansvar över att hålla rätt och jämn fart, något som passade mig riktigt bra. Publiken och vädret var fantastiskt och vilka härliga löpare jag mötte därute, glada, positiva och riktiga hjältar.
b_MF160604-MFDX9721
Foto:Ryno Quantz/Rickard Forsberg
Vi prickade 4:15 sånär som på några sekunder och fick glädjande nyheter att fler goda vänner gjort bra tider på loppet, kul..!! Efter en snabb dusch fortsatte påfyllningen av dryck och ätbart för att få upp energin igen.
Ett par timmar senare bar det av till landet för lite avkoppling. Lördagen blev helt träningsfri men idag blev det 10 riktigt bra kilometer där benen var pigga och huvudet i riktig toppform. Efter löpningen blev det en smarrig omelett på altanen, en riktigt lyckad helg helt enkelt.
image

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s