Ett Japan som närmar sig

Drömmen om Japan och Lake Saroma Ultra 100k ser nu ut att bli verklighet. Den senaste veckan har pusselbitarna börjat falla på plats och planeringen är nu i full gång. Första etappen till Tokyo är nu bokad och det kommer att bli 11-12 dagar på plats i Japan. Träningen går framåt och jag hoppas kunna genomföra Lidingö Ultra 50k om några veckor som ett led i uppladdningen för loppet i Japan. Det är mycket planering kvar och det är fortfarande några logistiska utmaningar att lösa men tankarna och längtan till landet i fjärran finns där hela tiden. Här följer en fantastisk film av Vincent Urban, Alex Schiller och Alex Tank som visar en del av vad som väntar mig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s