Tur & Retur

Det funkar alldeles utmärkt att träna löpning året runt men visst är det något speciellt när värmen och ljuset är tillbaka. Att känna vinden mot huden samtidigt som skon möter asfalten utan rullgrus under sulan är något man väntat på. Igår kväll körde våra coacher hårt med oss och benen var rejält möra efter Klassikerpasset.   

 Idag var det dags för den första transportlöpningen ToR jobbet i Sunbyberg. Enkel resa är det 13,3km och på morgonen var det friskt vid start och ett par minus men vid Västerbron efter ca 7km värmde solen och Stockholm visade återigen sin bästa sida, magiskt. Jag trodde att löpningen hem skulle bli något kämpig men benen kändes starka och det gick ca 7min snabbare än på morgonkvisten. Nu är målet att ligga på en transportlöpning/vecka vilket känns lagom till en början.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s