En mycket bra vecka

Det har varit en tuff försäsong men nu känns det som att det börjar släppa. Någonstans i eländet har jag försökt se framåt och samtidigt göra kloka val för att komma tillbaka på bästa sätt. Jag trappar nu upp träningen stegvis och den gångna veckan började med ett styrkepass på måndagen, cykel som uppvärmning och sedan bålstyrka. På tisdagen blev det ett kärt återseende med Klassikergruppen. Det var ett par månader sedan jag var kapabel att genomföra ett pass med gruppen. Det blev en härlig timme med mycket benstyrka och lite pulshöjande övningar. Att man kunde köra kortärmat i solskenet gjorde inte saken sämre.
IMG_8471 IMG_8472
På onsdagskvällen blev det ett kortare löppass med ett par kilometer lätt löpning som uppvärmning och sen 5x150m backintervaller. Det är fortfarande tungt med övningar med hög puls men sakta men säkert går det framåt. På torsdagen väntade middag på Hillenberg så det blev ett tufft lunchpass med intervaller på roddmaskinen och stakmaskinen samt bålstyrka och lite cykel. Det känns bra med flera kortare pass nu under uppbyggnaden och kroppen svarar bra. Fredag betyder 11:11 löpning och detta pass höll jag i programmet och det blev mycket ben. Ca 6km löpning och många trappintervaller vid Friends. Vi lyckades pricka in regnet men det var en starkt kämpande grupp denna fredag som bara ryckte på axlarna och körde på.
IMG_8498
IMG_8497
IMG_8499
Det hade varit en bra vecka och nu väntade en helg med fint vårväder. När arbetsveckan är slut är det skönt att låta någon annan laga maten och vad passade bättre än sushi från den lokala krogen.
IMG_8503
Lördag var vilodag från träningen men med härligt vårväder fick det bli en 3 timmars långpromenad upp på Söders Höjder, ett perfekt lördagsnöje. På kvällen gick jag lös i köket och resultatet Laxtartar på rischips, Biff med hemmagjorda pommes och egen bea blev faktiskt riktigt gott.
IMG_8509
IMG_8520IMG_8519
Idag var det kortbyxor och tunn långärmad tröja under långpasset då solen värmde skönt och vilken känsla sen…Det blev 16km löpning och det kändes rätt segt till en början men efter 7-8km kändes flåset bättre och jag kunde höja tempot en aning. Efter löpningen blev det lite avkoppling innan det var dags för fotboll 15:00 på Nya Söderstadion, det blev en bra match med ett trevligt slutresultat. Varför inte fira en bra vecka med en burgare på bästa vis. Kvalitetsfärs, Västerbottensost, bacon, briochbröd och till det en halloumisallad, sa jag hallelujah….
IMG_8547

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s