Loxodonta 6h

Under den senaste veckan har kroppen känts bättre för varje dag som gått. Dagliga promenader och bra mat har gett resultat och under fredagens lunchlöpning blev det 6 mycket lugna kilometer. Jag har sedan en tid varit anmäld till ett 6h lopp i Borlänge tillsammans med några goa vänner och frågan sista tiden har varit om jag skulle ha möjlighet att delta i själva loppet. Vi kom upp till Ludvika på fredagskvällen och inkvarterade oss i Pierre’s stuga där vi skulle bo och vi fick alla en bra nattsömn. Vi var på plats i god tid på lördagen och satte upp vårt tält och gjorde oss klara för starten kl 11. Mitt mål denna dag var att få frisk luft och testa att springa lite lätt, det var bara kul att kunna starta. Jag hittade ett behagligt tempo från start med låg puls och trippade på. Timme för timme gick och det kändes riktigt bra. Jag passade på att njuta lite extra varje gång jag passerade matkontrollen och smakade nog på allt som serverades denna dag. Mina grymma vänner slog alla längdrekord och jag själv kunde konstatera att jag lyckats samla ihop 46km.  På kvällen fick vi tillfälle att fira dagens prestation med bubbel och grillat och det var 4 trötta men nöjda vänner som släckte lampan vid midnatt. Efter en välkommen söndagsfrukost väntade en promenad i omgivningarna för att få igång de något stela herrarna. Det har varit en mycket lyckad helg helt enkelt.   

  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s