Försöker att hitta svar

Ibland blir allt svårare än man hoppats. Det har varit en lång och tuff period med skadan och virus som avlöst varann. Det har nu gått 7 veckor sen Spanien och den första sjukvändan men kroppen är fortfarande seg. Jag vägrar att ge upp hoppet på en bra löpsäsong, något som jag lever för och vill uppleva. Det har varit bra dagar och några med lätta träningspass men dom har varit för få och vägen tillbaka ser ut att bli längre än väntat. I veckan väntar ytterligare provsvar och troligen nytt läkarbesök och jag skulle verkligen behöva ett svar på vad som spökar. Det har varit en lugn Påsk på hemmaplan men med en smaklig  avslutning på helgen.    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s