Back to Svedala

Under söndagen dagen efter loppet började jag känna mig lite strött och  på eftermiddagen var febern uppe på nästan 39° så det fick bli sängen och vila. Det blev en jobbig natt men i morse hade febern gått ner så jag fick njuta lite av våren här nere.     Det blev ett besök på brorsans bar/butik Tre Toppar och lite lunch och fika. Jag passade på att ta en liten promenad och en vända ner till stranden för att få lite ro för själen. Ikväll blev det lite Tapas till middag och i morgon bär det av hem till kylan igen. Tack bror med familj och Spanien för denna gång.    

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s