Glad men inte helt nöjd

Det blev endast 3h sömn innan det bar av ner till Los Alcazares i morse. Jag mottogs med vänlighet i detta lokala lopp med endast 150 startande och atmosfären under loppet var riktigt bra.  

Är just nu lite sliten och därför blir det en kort version av loppet. Allt flöt på bra från start och jag hittade ett bra tempo. När det började ljusna var det bara att njuta av den vackra morgonen längs strandpromenaden. Mil 1, 2 & 3 gick kanonbra och jag fick i mig bra med energi. Under mil 4 började det blir tuffare precis som för många andra löpare.    Underlaget var hårt och det slet hårdare på knäna och benen än jag väntat. Vid 55k smärtade högerknät så pass att jag var på väg att kliva av men efter lite linimentbehandling blev det bättre och farten ökade. Tyvärr höll det inte så länge och läget kändes hopplöst. Jag valde att kliva av vid 60k, men fick en officiell tid på 06:57:40. Visst finns det en viss besvikelse men jag vågade inte att riskera något och får ta med mig den bra känslan, perfekt energipåfyllnad, ett trevligt lopp och en ytterligare erfarenhet. Det är tidigt på säsongen och underlaget var tufft och då kan det bli såhär. Sammantaget är jag ändå lite nöjd och ser fram mot ett spännande löpår. Det blev buckla och medalj och jag tror att jag fick bästa tiden ( av 4) för dom som sprang 60k samt att jag blev bäste svensk :-), en startande..!!  

 

2 svar till “Glad men inte helt nöjd

  1. Thomas Hansson Mild

    Bra jobbat o klokt val då du vill vara försiktig bara så det inte blir nåt som förvärras.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s