Jamón y queso

Sitter på planet och har precis avnjutit en delikat flygsandwich. Vi kom iväg någorlunda i tid och hoppet om några timmars sömn lever fortfarande. På Alicante flygplats kommer en Peruansk lirare vid namn Fransesco och hämtar upp mig och han har visst svart burrigt hår och är klädd i svart…bara en sån sak att hitta honom blir lite spännande:-)I morgon väntar uppstigning 04:30 för att sedan ta bilen från Guardamar 45 min ner längs kusten till starten i Los Alcazares. Innan läggdags blir det en sista check på kläder och prylar, och det blir som jag hoppats, kortbyxor och kortärmat under hela loppet. Vi får se om det kanske blir någon liten liverapportering från loppet om jag är på humör. Trevlig fredagkväll…

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s